Sprid skratt till barn i utsatthet

Bild - Ge en gåva

När du skänker en gåva till Clowner utan Gränser är du med och sprider skratt till barn i utsatthet. Det är livsviktigt för att barn ska få vara barn och känna hopp om framtiden. Varmt tack för ditt stöd.

Bli månadsgivare i Clowner utan Gränser!

Bild - Ge en gåva

Du är med och bidrar till verklig förändring genom att ge barn i utsatthet hopp om framtiden. Tack vare ditt stöd som månadsgivare kan vi säkerställa en långsiktighet i vårt arbete, göra akutinsatser och nå de barn som behöver oss allra mest.

Jag vill bidra med

250 kr/månad

till {0}Ändra 

Välj ändamål

Personuppgifter

Organisationsuppgifter

Anonym

Betalsätt

När du klickar på "Bli månadsgivare" kommer du få upp ditt autogiromedgivande. Fyll i bankuppgifterna som saknas, kontrollera dina förifyllda uppgifter, godkänn villkoren och klicka på signera.

  • Bankgiro
  • BankID

När du klickar på "Ge din gåva" kommer du skickas vidare till en ny sida där du anger dina uppgifter för Swish eller kort.

  • Swish Handel
  • Visa
  • mastercard

Ange ditt telefonnummer och klicka på "Ge din gåva". Öppna Swish på din telefon för att bekräfta din betalning.

  • bankId

Slutför transaktionen genom att klicka på "Betala". Vi kommer att skicka ett inbetalningskort hem till dig inom 10 dagar. Inbetalningsavin är godkänd som bokföringsunderlag.

Jag vill bidra med {0} kr/månad till {1}

När du skänker en gåva till Clowner utan Gränser registreras dina personuppgifter i vår databas i enlighet med GDPR. Genom att ge din gåva godkänner du att dina uppgifter behandlas i linje med vår integritetspolicy.

Vad innebär det att vara månadsgivare? Som månadsgivare stödjer du oss med ett valfritt belopp som automatiskt dras från ditt konto den 28:e varje månad. Du kan när som helst ändra belopp, göra uppehåll i ditt månadsgivande eller avsluta det. Kontakta oss på info@clownerutangranser.se eller ring 08-28 65 50 så hjälper vi dig! Dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR. Genom att klicka på "Bli månadsgivare" godkänner du att dina uppgifter behandlas enligt Clowner utan Gränsers integritetspolicy.

Betallösningen är en del av:

NGO|PRO®