Sprid skratt till barn i utsatthet

Bild - Ge en gåva

När du skänker en gåva till Clowner utan Gränser är du med och sprider skratt till barn i utsatthet. Det är livsviktigt för att barn ska få vara barn och känna hopp om framtiden. Varmt tack för ditt stöd.

Bli månadsgivare i Clowner utan Gränser!

Bild - Ge en gåva

Du är med och bidrar till verklig förändring genom att ge barn i utsatthet hopp om framtiden. Tack vare ditt stöd som månadsgivare kan vi säkerställa en långsiktighet i vårt arbete, göra akutinsatser och nå de barn som behöver oss allra mest.

Jag vill bidra med

250 kr/månad

till {0}Ändra 

Välj ändamål

Personuppgifter

Organisationsuppgifter

Anonym

Betalsätt

När du klickar på "Bli månadsgivare" kommer du få upp ditt autogiromedgivande. Fyll i bankuppgifterna som saknas, kontrollera dina förifyllda uppgifter, godkänn villkoren och klicka på signera.

  • Bankgiro
  • BankID

I nästa steg skickas du vidare till betalsidan för Swish.

  • Swish

När du klickar på "Ge din gåva" kommer du skickas vidare till en ny sida där du fyller i dina uppgifter för kortbetalning.

  • Swish
  • Visa
  • mastercard

Slutför transaktionen genom att klicka på "Ge din gåva""Bli månadsgivare". Vi kommer att skicka ett inbetalningskort hem till dig inom 10 dagar. Inbetalningsavin är godkänd som bokföringsunderlag.

Betala din avgift senast 14 dagar efter anmälningsdatum. Efter slutförd registrering kommer du få ett e-postmeddelande med betalningsinformation.

Vänligen kontrollera att du fyllt i rätt e-postadress.

Gratis medlemskap

Välj betalsätt på nästa sida
Jag vill bidra med {0} kr/månad till {1}

När du skänker en gåva till Clowner utan Gränser registreras dina personuppgifter i vår databas i enlighet med GDPR. Genom att ge din gåva godkänner du att dina uppgifter behandlas i linje med vår integritetspolicy.

Vad innebär det att vara månadsgivare? Som månadsgivare stödjer du oss med ett valfritt belopp som automatiskt dras från ditt konto den 28:e varje månad. Du kan när som helst ändra belopp, göra uppehåll i ditt månadsgivande eller avsluta det. Kontakta oss på info@clownerutangranser.se eller ring 08-28 65 50 så hjälper vi dig! Dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR. Genom att klicka på "Bli månadsgivare" godkänner du att dina uppgifter behandlas enligt Clowner utan Gränsers integritetspolicy.

Betallösningen är en del av:

NGO|PRO®