Sprid skratt till barn i utsatthet

Bild - Ge en gåva

När du skänker en gåva till Clowner utan Gränser är du med och sprider skratt till barn i utsatthet. Det är livsviktigt för att barn ska få vara barn och känna hopp om framtiden.
Varmt tack för ditt stöd.

Bli månadsgivare i Clowner utan Gränser!

Bild - Ge en gåva

Du är med och bidrar till verklig förändring genom att ge barn i utsatthet hopp om framtiden. Tack vare ditt stöd som månadsgivare kan vi säkerställa en långsiktighet i vårt arbete, göra akutinsatser och nå de barn som behöver oss allra mest.

Jag vill bidra med

250 kr/månad

till {0}Ändra 

Välj ändamål

Personuppgifter

Organisationsuppgifter

Anonym

Välj betalsätt

När du klickar på "Bli månadsgivare" kommer du få upp ditt autogiromedgivande. Fyll i bankuppgifterna som saknas, kontrollera dina förifyllda uppgifter, godkänn villkoren och klicka på signera.

  • Bankgiro
  • BankID

När du klickar på "Ge din gåva" kommer du skickas vidare till en ny sida med formulär för kortuppgifter. Se till att ha kortuppgifter redo.

  • Visa
  • mastercard
  • certitrade
  • Vi samarbetar med Certitrade AB för säkra kortbetalningar online.

Ange ditt telefonnummer och klicka på "Ge din gåva". Öppna Swish på din telefon för att bekräfta din betalning.

  • bankId

Slutför transaktionen genom att klicka på "Betala". Vi kommer att skicka ett inbetalningskort hem till dig inom 10 dagar. Inbetalningsavin är godkänd som bokföringsunderlag.

Jag vill bidra med {0} kr/månad till {1}

När du skänker en gåva till Clowner utan Gränser registreras dina personuppgifter i vår databas och behandlas i linje med vår integritetspolicy. Clowner utan Gränser följer GDPR (Dataskyddsförordningen). Om du inte vill lämna ditt personnummer kan du alltid välja att skänka din gåva anonymt.

Vad innebär det att vara månadsgivare? Som månadsgivare stödjer du oss med ett valfritt belopp som automatiskt dras från ditt konto den 28:e varje månad. Du kan när som helst ändra belopp, göra uppehåll i ditt månadsgivande eller avsluta det. Kontakta oss på info@clownerutangranser.se eller ring 08-28 65 50 så hjälper vi dig!

När du skänker en gåva till Clowner utan Gränser registreras dina personuppgifter i vår databas och behandlas i linje med vår integritetspolicy. Clowner utan Gränser följer GDPR (Dataskyddsförordningen).

Betallösningen är en del av:

NGO|PRO®